DERMA CENTAR

Vaša koža zahteva pažnju mi smo tu da Vam je pružimo

Dermatološki pregled

Podrazumeva pregled kože celog tela, određivanje tipa kože, dijagnozu promena na koži, pravovremeno uključivanje najbolje ali istovremeno i najmanje štetne terapije, koja će u najkraćem mogućem roku dovesti do izlečenja.
Dobar i iskusan dermatolog uvek će imati u vidu karakteristike kože svakog pacijenta i i individualno ce određivati terapiju u zavisnosti od vrste oboljenja.

Tretmani lica

U kozmetičkom salonu tretmane lica obavljamo sa vrhunskom profesionalnom kozmetikom Diego dalla Palma   renomiranog proizvodjaca RVB-ella iz Milana. Njihova paleta proizvoda podeljena je po tipovima koze i omogucava nam da pravimo individualne tretmane lica, prilagođene potrebama svakog tipa kože , poštujuci i zelje i potrebe svakog klijenta ponaosob. Iz godine u godinu timovi strucnjaka  Diego dalla Palma razvijaju svaki segment svojih proizvoda, bilo da se radi o profesionalnoj ili o kućnoj kozmetici, u želji da rezultati koje postižemo budu na najvisem mogućem nivou.
Pravilna nega ključ je za zdravu, lepu, blistavu i mladalačku kožu lica

Mi koristimo samo najbolje

Tretmani tela

Savremeni način zivota, puno stresa, uzurbanost i manjak fizičke aktivnosti, ostavljaju puno tragova i na našoj psihi ali i na telu. Zato smo u Derma Centru odlučili da ponudimo našim klijentima proverene i neinvazivne načine za otklanjanje viška kilograma i celulita. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masnih naslaga, a limfna drenaža i mišicna tonifikacija pomažu da se štetne materije odstrane iz organizma i postigne bolji tonus mišića.
Jedan od načina za smanjenje napetosti i nagomilanog stresa je svakako i masaža, bilo parcijalna ili pak masaža celog tela.

Depilacija

Veliki broj žena ima probleme sa pojačanom maljavošću, pa smo se u Derma centru odlučili da im ponudimo usluge privremenog uklanjanja malja- depilacijom hladnim voskom.
Smatramo da je ova depilacija najefikasnija i najsigurnija, koristimo voskove za jednokratnu upotrebu i od vrhunskih proizvođača. Voskovi su namenjeni osetljivim kožama, zahvaljujući načim iskusnim terapeutima vrlo brzo, efikasno i bezbolno, rešićete se neželjenih dlačica.

SVE NAŠE USLUGE

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI

Nama su klijenti uvek na prvom mestu

Već pet godina posećujem Derma centar i slobodno mogu reći da sam oduševljena. Sve pohvale!

Milica Petrović

Prvi put sam bila na tretmanu lica i prezadovoljna sam lice mi je sinulo i izgleda potpuno drugačije. Hvala Vam!

Marija Stanisavljević
0
Pacijenata
0
Doktora
0
Broj ljudi u timu
0
Godina Iskustva

Zakažite svoj termin

Popunite prijavu i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku!