DERMA CENTAR

Vaša koža zahteva pažnju, a mi smo tu da Vam je pružimo

Dermatološki pregled

Podrazumeva pregled kože celog tela, određivanje tipa kože, dijagnozu promena na koži, pravovremeno uključivanje najbolje ali istovremeno i najmanje štetne terapije, koja će u najkraćem mogućem roku dovesti do izlečenja.
Dobar i iskusan dermatolog uvek će imati u vidu karakteristike kože svakog pacijenta i i individualno ce određivati terapiju u zavisnosti od vrste oboljenja.

Tretmani lica

U kozmetičkom salonu tretmane lica obavljamo sa vrhunskom profesionalnom kozmetikom Diego dalla Palma   renomiranog proizvodjaca RVB-ella iz Milana. Njihova paleta proizvoda podeljena je po tipovima koze i omogucava nam da pravimo individualne tretmane lica, prilagođene potrebama svakog tipa kože , poštujuci i zelje i potrebe svakog klijenta ponaosob. Iz godine u godinu timovi strucnjaka  Diego dalla Palma razvijaju svaki segment svojih proizvoda, bilo da se radi o profesionalnoj ili o kućnoj kozmetici, u želji da rezultati koje postižemo budu na najvisem mogućem nivou.
Pravilna nega ključ je za zdravu, lepu, blistavu i mladalačku kožu lica

Mi koristimo samo najbolje

Tretmani tela

Savremeni način zivota, puno stresa, uzurbanost i manjak fizičke aktivnosti, ostavljaju puno tragova i na našoj psihi ali i na telu. Zato smo u Derma Centru odlučili da ponudimo našim klijentima proverene i neinvazivne načine za otklanjanje viška kilograma i celulita. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masnih naslaga, a limfna drenaža i mišicna tonifikacija pomažu da se štetne materije odstrane iz organizma i postigne bolji tonus mišića.
Jedan od načina za smanjenje napetosti i nagomilanog stresa je svakako i masaža, bilo parcijalna ili pak masaža celog tela.

Depilacija

Veliki broj žena ima probleme sa pojačanom maljavošću, pa smo se u Derma centru odlučili da im ponudimo usluge privremenog uklanjanja malja- depilacijom hladnim voskom.
Smatramo da je ova depilacija najefikasnija i najsigurnija, koristimo voskove za jednokratnu upotrebu i od vrhunskih proizvođača. Voskovi su namenjeni osetljivim kožama, zahvaljujući načim iskusnim terapeutima vrlo brzo, efikasno i bezbolno, rešićete se neželjenih dlačica.

0
Pacijenata
0
Doktora
0
Broj ljudi u timu
0
Godina Iskustva